Rehabilitering

Vårt produksjonsanlegg ligger i Almenningen i Nordfjord. Vi har valgt å samle bearbeiding, overflatebehandling og sammenstilling på ett sted – og i Norge -for å ha kontroll på prosessene. Å samlokalisere produksjonen med salg, innkjøp, produktutvikling og logistikkavdelingene gir oss meget god og effektiv kontroll. Vi har gjennom årene bygget opp et høyst moderne anlegg der automatisering har stått i fokus.

Vi produserer på vårt anlegg:

  • Vinduer, vindusdører og skyvedører i aluminium/tre
  • Vinduer, vindusdører og skyvedører i tre

Rehabiliteringsegmentet er en av tre segment Nordvestvinduet produserer.

Segmentet inneholder vår satsing på rehabilitering og antikvarmarkedet.

Vinduer for rehabilitering

Ved rehabilitering av boliger er det svært ofte viktig å opprettholde boligens opprinnelige utseende. Vi som arbeider i bransjen ser veldig ofte at en monterer inn vinduer med feil hengsling og med feil forhold mellom tre og glass. På denne måten reduseres ofte boligens verdi. Nordvestvinduet har for eksempel 55mm rehabiliteringsrammer som vi kan velge istedet for moderne rammer på 68mm. Da får en rette forholdet mellom tre og glass med en gang. Ellers kan vinduene utstyres med «gammeldagse» hengsler, hasper og vridere etter behov.

Vinduer for antikvarmarkedet

Vinduer for antikvarmarkedet skal ikke bare ligne på de gamle vinduene, men også profiltilpasses. Samtidig er det et ønske om at vinduene skal oppgraderes til dagens krav til isolasjon og gjerne lyd.

Våre produktutviklere samarbeider godt med våre selgere for å kunne levere det som kreves av antikvariske myndigheter eller deg som privatperson.

Nettside levert av Frequency.no