Nordvindet AS er en av landets ledende produsenter av vinduer, dører og fasadeelementer. Omsetningen i 2018 var på kr. 108 mill. Bedriften er av de mest innovative i sin bransje med stort fokus på produktutvikling, prosessutvikling og kontinuerlig forbedringsarbeid. Vi holder til i moderne lokaler i Almenningen i nærheten av Måløy. Bedriften har også salgskontor i Mold og et datterselskap for eksport til Storbritannia som heter Nordvest UK.

En av våre to Produksjonsformenn har nå blitt Produksjonssjef og vi trenger derfor en ny Produksjonsformann. Vi søker etter en dyktig og motivert person til denne faste 100% stillingen. Personen vil ha ansvar for at bedriftens produksjonsplaner følges og at produksjonen er effektiv i alle ledd. Produksjonsformannen følger bedriftens skiftordning og er ansvarlig for å overlevere resultatmål etter skiftet. Stillingen er underlagt produksjonssjefen.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant ledererfaring og fagkompetanse

Personlige egenskaper:

 • Tydelig
 • Involverende
 • Beslutningsdyktig
 • Strukturert
 • Gjennomføringsevne
 • Positiv og omgjengelig

Vi tilbyr:

 • Heltidsstilling
 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Godt arbeidsmiljø
 • Faglig og personlig utvikling